Over ons

Opgericht in 2023, heeft Fenix Artist Agency de ambitie om de gehele muziekindustrie op zijn kop te zetten. Met talentvolle artiesten, grootse plannen en een overvloed aan motivatie en passie maken het dat geen enkele klus te gek is. Achter Fenix Artist Agency zit Martijn Belleflame. 


Martijn had ooit muzikale aspiraties als DJ, maar besloot zijn USB-sticks aan de wilgen te hangen en te gaan vrijwilligen bij poppodia en festivals. Via deze manier kwam hij in aanraking met de wondere wereld van de muziekindustrie. Ook begon hij aan een commerciële economie opleiding, waarbij hij al zijn casussen wist om te vormen naar casussen die hem meer ervaring gaven als professional in de muziekindustrie. 


In 2022 ging Martijn aan de slag bij Poppodium de Nieuwe Nor én begon hij te boeken voor een aantal talentvolle acts. Daarnaast won hij de Limburgse Popprijs voor Young Professional. Ook ging hij als ZZP'er aan de slag voor onder andere Pinkpop. 


In 2023 maakte Martijn de stap om als zelfstandige boeker en manager verder te gaan. Met jaren aan ervaring, een groot netwerk en kennis over de branche, probeert hij artiesten te ondersteunen op hun pad naar succes.