Asbjørn

Biografie

Sinds zijn debuutalbum Sunken Ships uit 2012 is Asbjørn een uithangbord voor het onconventionele. Zijn zelfonthullende teksten bieden seksuele voorlichting verpakt in avontuurlijke en zeer aanstekelijke popproducties, wat hem lof opleverde van zijn persoonlijke heldin Lykke Li en golven van lovende kritieken veroorzaakte buiten de grenzen van zijn geboorteland Denemarken.


Asbjørns verbluffende visuals voor de tweede LP Pseudo Visions uit 2015 werden miljoenen keer bekeken op YouTube en bevestigden zijn status als een van de meest visionaire en  opkomende artiesten van Scandinavië. In 2022 bracht Asbjørn zijn langverwachte derde album Boyology uit op het Berlijnse label Embassy of Music (o.a. Robyn, Moby en Björk). Op dit album bespreekt Asbjørn zijn visie over gendergelijkheid en het zijn van een man in onze maatschappij en welke verwachtingen hieraan verbonden zijn. 


Deze eigen stijl en het besprekbaar maken van moeilijke onderwerpen in spectaculaire popproducties vormt het DNA van Asbjørn; een moderne mannelijke popster die al dansend de wereld wil veranderen. 

Asbjørn online

Asbjørn op Instagram

Asbjørn website


Boeker

Martijn Belleflame

martijn@fenix-agency.eu

+31 6 11 79 23 94